Grand Café De Vrienden
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
030 238 2421

Grand Café De Vrienden | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Ken je onze hotstones al? Daarmee ben je zelf de chef! Keuze uit vlees of vis. Ons restaurant is vandaag vanaf 17.00uur weer geopend. Wil je met een grote groep komen komen eten? Mail dan naar info@grandcafedevrienden.nl voor alle mogelijkheden.

 
 

Geen bandje bij de bak weten te bemachtigen? Wij hebben vanavond twee zalen open en hebben zin in een feestje! 🎉

 
 

Het Streekbierfestival Utrecht is weer begonnen🍻! En natuurlijk zijn wij ook weer van de partij! Vandaag, morgen & zaterdag zijn we al vanaf 16.00uur geopend.

 
 

YES! Horecatijgers van Utrecht het is weer PARTYTIME🥳🎉!! Na tijden van zwoegen, zweten, sjouwen en de blaren op je te voeten lopen.. is het nú tijd om te zuipen met je collega’s, te dansjes op de hitjes van FeestDJ Mikey en mee te blèren met De Jongens Van Je Weet Wel🤩🍻! Vergeet je ticket niet, daarmee krijg je een gratis Desperados bij binnenkomst😍!

 
 

🥳🎉ALAAAFF, VRIENDEN!🍻🥳 Vanavond zetten we de héle hut op z’n kop tijdens onze “Pre-Carnaval”🎊🍺! Dan kun je alvast beetje inkomen voor komende week😜 Dus trek je gekste pakkie aan en zet de polonaise in naar de Nobelstraat, naar De Vrienden➡️🥳🍻!

 
 

🥳FRIYAAY🥳 We luiden het weekend lekker in met van 22.00-23.00u 10 BIER VOOR 10 PIEK🍻! Proost & tot vanavond in De Vrienden🎉!

 
 

Al eetplannen voor vanavond? Met je grote Valentijn🥰? Of juist met je beste vrienden of vriendinnen😄!

 
 

Vrienden! Op tijd vanavond de deur uit, want dit wil je toch niet missen!!🍺🤩 En vanaf 23.00u spelen De Jongens Van Je Weet Wel weer al jouw favo hitjes🎹🎶!

 
 

Kom dan vanavond tussen 22.00 en 23.00 uur naar De Vrienden! Speciaal voor deze actie eenmalig óók op donderdag: 10 BIER VOOR 10 PIEK! 🍻 Bij elke 10 bier kun je je gegevens achterlaten en maak je kans op 2 kaarten voor De Vrienden van Amstel LIVE aanstaande zondag 🎶. Trekking om 00.00 uur door de band. Morgen doen we hetzelfde! 🎉

 
 

Al eetplannen voor vanavond😏?

 
 

Nog niet genoeg gegeten de afgelopen dagen of kan je geen genoeg krijgen van al dat eten? Kom dan vanavond bij ons onbeperkt Spareribs eten😍!! We zijn vanaf 17.00u geopend.

 
 

HO-HO-HO, it’s partytime🍻🎅🏼🎉!! Wanneer zien we jou komende week🤩?!

 
 

Ontbeten? Geluncht? Gebruncht? Dan is het nu tijd voor het avondeten😍! Wat kies jij🍖🥗🦐?!

 
 

Geniet, lach en eet met je Vrienden, bijvoorbeeld met onze (onbeperkt!) kaasfondue op basis van La Chouffe🧀🍺😍.

 
 

Donderdag Deal!

 
 

Begin je avond goed🤩🍻!

 
 

OH YES🍺🤩! Daar moet op gedronken worden🎶🎉! Tot vanavond, tot in De Vrienden!!

 
 

Nog ruim een maand en dan is ‘t alweer Kerst🎄! Ons restaurant is 2e Kerstdag geopend en je kunt dan genieten van al het lekkers op onze kaart. Zoals onze kaasfondue (onbeperkt!) en de hotstones. Reserveren kan via onze knop hier op FB. Have a yummie Christmas🌟!

 
 

Nomnomnom.. onbeperkt chickenwings😍! Keuze uit (ècht) spicy of sweet. Geserveerd met friet en salade. Je kunt via onze FB knop gelijk reserveren, maar gewoon binnenlopen mag natuurlijk ook!

 
 

⚡️FRIYAY⚡️ Kom het weekend inluiden met je vrienden in De Vrienden! We zijn vanaf 17.00u al open voor borrel en/of diner (check Insta; @etenbijgrandcafedevrienden). Wist je dat je via de Mr. Flavour app korting krijgt bij ons op de cocktails? Cheers🍹!

 
 

Op een lege maag kun je natuurlijk niet drinken. Kom daarom vanavond onbeperkt spareribs eten voor maar €14,50! Je hebt de keuze uit (ècht) spicy of sweet. De spareribs worden geserveerd met friet en salade. Volg ons ook op Insta; “Etenbijgrandcafedevrienden”

 
 

Ben jij al bij onze vrienden van Champañeria Los Amigos Utrecht wezen kijken? Ze zijn elke dag geopend! Check hun info voor de openingstijden.

 
 

Cheers to the weekend🍹! Wist je dat je met de “Mr. Flavour” app korting kan krijgen op onze cocktails? We zijn vandaag al om 17.00u geopend, dus tot straks, tot in De Vrienden🙌🏼!

 
 

Heb jij hem al geproefd? Het Streekbierfestival Utrecht is ook vandaag nog bezig, dus kom langs voor de “Rumoerige Roodborst” of het nieuwste bier van Bird Brewery de “Apres Kievit”🍺! Daarbij hebben wij als bierbegeleider een heerlijk stoofpotje, die je ook zeker even moet proberen😍!

 
 

Vandaag vanaf 18.00u gaat het Streekbierfestival Utrecht van start en ook wij doen dit jaar weer mee😄! Wij werken samen met Bird Brewery. Leuk om te weten; jij kunt dit weekend als eerste hun nieuwste bier “Apres Kievit” bij ons in De Vrienden komen proeven!🤩🍺 Tot snel, tot in De Vrienden!!