Grand Café De Vrienden http://zitecraft.com/customer_backgrounds/4000/4639/3background_image.jpg
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
030 238 2421

Reviews

TripAdvisor® Traveler Reviews:

 Gebaseerd op 26 reviews
 Wrtite a review
 © TripAdvisor 2016
Enjoyed a good dinner with some friends. Afterwards we've stayed and enjoyed the live piano band. Great night!
Lees verder
Dennis B schreef op 10-09-2017
De Vrienden is in my opinion one of the best places to go out on Thursday, Friday, Saturday and Sunday night. I myself prefer the Thursday and Sunday nights. However on the Fridays and Saturdays...
Lees verder
Lennart M schreef op 29-05-2017
Had a really nice dinner here! The hotstone meals are really fun and the food is excellent! The entourage is designed as a typical Dutch brown café, which makes it really "gezellig". Prices are...
Lees verder
Emma U schreef op 14-04-2017
Dit café is zeer triestig!! De security is totaal niet vriendelijk!! En stuurt iedereen naar huis wanneer het hem past!! Zeker geen aanrader!!
Bram de Wever schreef op 27-03-2019
Als je 1 café niet moet bezoeken in Utrecht om uit te gaan is het deze wel! Onvriendelijke security! Belgen zijn hier totaal niet welkom en worden onmiddellijk naar huis gestuurd !
Michiel Rickaert schreef op 27-03-2019
Geweldig gegeten! Vriendelijke bediening 👌🏽
Brigitte Wouters schreef op 16-03-2019
Afgelopen vrijdag ben ik helaas mijn jas kwijt geraakt, een donkerblauwe kasjmier jas. Heeft iemand deze perongeluk meegenomen? Beloning 50€ cash voor de vinder!! Er zaten ook sleutels in met een chip van TrainMore.
Boris Blijham schreef op 10-03-2019
Hey, had jij een spijkerjas met bont erin en 1975 op het labeltje en heb je per ongeluk een kleinere soortgelijke jas van de Primark meegenomen? Hit me up want dan heb ik de jouwe en jij de mijne.
Kelly-Joy Boschker schreef op 19-02-2019
Rozen zijn rood. Violen zijn blauw. Wat een pech. Mijn jas is weg. Mijn jas, in alle eerlijkheid, heb je eerlijk gejat. Maar geef mijn kamersleutels ALSJEBLIEFT terug, voordat ik kou vat. Heel veel dank! X Jos P.s. Merk Calvin Klein, kleur blauw, maat s. Sleutels helaas van ssh niet van een pracht villa.
Jos Vantomme schreef op 09-02-2019
Een vriend van me is afgelopen dinsdag zijn jas kwijtgeraakt, heeft iemand deze toevallig meegenomen? Het is een donkerblauwe Tommy Hilfiger winterjas in maat M of L (not sure). Alvast erg bedankt ☺️
Suzan Scheffer schreef op 29-11-2018
Maandag ben ik mijn donkerblauwe pakjasje kwijtgeraakt in de vrienden. In mijn kraag staat J.C. Oorburg geborduurd en in de rode binnenkant 1922. Heeft iemand hem gevonden ?
Jorian Oorburg schreef op 16-11-2018
gewoon echt zeer slecht doe er wat aan
Mathijs Beld schreef op 27-09-2018
Afgelopen nacht (29-30 juni) ben ik mijn Dakine rugtas verloren incl. inhoud. De tas is donkerblauw met een zwarte bloemenprint, ik zou hem, en de inhoud, heel graag terug willen. Alstublieft een bericht sturen in het geval dat u hem heeft gevonden/perongeluk meegenomen!
Bernadette Dekkers schreef op 30-06-2018
Prima cafétje, maar mijn cafe tegenover is een stuk gezelliger!
Jan Van Ottum schreef op 12-06-2018
�zwarte jas kwijt � Gisteravond is mijn zwarte, leren, korte jas meegenomen door iemand anders. Ogenschijnlijk een meisje met krullen. Heb jij deze jas nu per ongeluk?? Stuur me even een berichtje. Ik wil hem graag terug, met name omdat er nog waardevolle spullen in de zakken zitten.
Robin Vergouwen schreef op 05-05-2018
Gisterenavond ben ik mijn jas kwijtgeraakt (lang, donkerblauw, G-Star), zou hem graag terug willen, heeft iemand hem meegenomen?
Roderick Tam schreef op 30-04-2018
ik ben gister mijn trui kwijtgeraakt, groene Nike trui met een geel logo. Heeft iemand die perongeluk meegenomen?
Jesse Padberg schreef op 02-04-2018
Heeft iemand toevallig vannacht mijn jas meegenomen? Het is een langere zwart met roodpaarse jas van het merk yessica, maat 38. Wie o wie?
Lynn Rovroy schreef op 29-03-2018
Zondagavond mijn jas kwijt geraakt en ik wil hem heel graag terug! Het is een halflange zwarte jas met capuchon en een bruin logo op de linkerarm! Als iemand mijn jas per ongeluk heeft meegenomen, laat het weten!!
Alet Meijer schreef op 13-03-2018
Vannacht is mijn jas meegenomen en het zou leuk zijn als iemand hem had. Het gaat om een grote donkerblauwe jas met grote zakken. Maat L. Er zitten grijze handschoenen en een zwarte muts in. Het is nogal koud, dus stel je hebt hem stuur dan een berichtje. Dankjewel
Teun Kerkhof schreef op 02-03-2018
Afgelopen dinsdag m'n jas kwijtgeraakt in De Vrienden. Het gaat om een lange donkergroene winter parka jas van Jack & Jones met capuchon en rits. Er zaten ook handschoenen in en een das. Hij lag meteen rechts als je binnenkomt onder de tafels bij de deur. Heeft iemand m per ongeluk meegenomen, stuur me dan aub een berichtje. Wil m heel graag terug.
Tjum Nijland schreef op 24-02-2018
Gisternacht kwam ik mijn garderobebonnetje inleveren, maar toen was mijn jas weg. Per ongeluk aan iemand anders weg gegeven. Het was een zwarte wollige jas, met daarin mijn sleutelbos en handschoenen. Heeft iemand deze jas per ongeluk meegenomen?
Oda Beune schreef op 07-02-2018
Ik heb gister per ongeluk de verkeerde jas meegenomen. Het is een lange zwarte wollen jas met sleutels erin. Ik zal hem aan het eind van de middag bij de vrienden inleveren, dus daar kan hij dan worden opgehaald.
Sanne Veldhuijsen schreef op 07-02-2018
Gisteren thuis gekomen zonder jas. Iemand heeft denk ik de verkeerde meegenomen. Het gaat om een donkerblauwe lange herenjas. Er lag een donkerblauwe jas die leek op mijn jas, op dezelfde plek. Wie weet heb je de verkeerde meegenomen. Stuur me even een bericht, sleutels wil ik graag terug!
Ferry van Haarlem schreef op 26-01-2018
Hallo, Gisternacht (21-22 december) heeft iemand mijn jas meegenomen. Die zou ik heel graag terugwillen. Het is een lange zwarte jas van de Zara met rode binnenlijning en twee knoopjes. Bovendien zat er een grijze coltrui in en een paar sporthandschoentjes. Ik zou je heel erg dankbaar zijn als je hem terug zou kunnen geven, ben ook bereid hem op te halen. Stuur me maar een berichtje als je hem hebt.
Stijn de Jong schreef op 22-12-2017
Gisteren m’n jas ingeleverd bij jullie beveiligde garderobe met een vol pakje Camel erin. Krijg ik hem aan het einde van de avond terug zonder pakje Camel. Ik vraag waar mijn sigaretten zijn en de garderobeman weet direct waar het om gaat en komt terug met een halfleeg pakje. Beetje bijzonder dat je beveiligd je jas op kan hangen maar je sigaretten ondertussen opgerookt worden...
Mara Jongman schreef op 16-12-2017
Ik ben gisteren een beetje kut geweest, heb per ongeluk een verkeerde jas meegenomen. Met m'n dronken hoofd heb ik niet eens gezien dat het een vrouwenjas was. Hij is groen van het merk elvine en er zat lippenstift in plus sleutels. Stuur me even een berichtje als die jas van jou is. Kusjes
Thomas van der Meer schreef op 08-12-2017