Grand Café De Vrienden
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
030 238 2421

Over ons

21+ STAPAVONDEN

Iedere vrijdag en zaterdag bij de Vrienden: live piano entertainment met De Jongens Van Je Weet Wel! Zij spelen wat jij aanvraagt. Entree alleen voor 21+!

DINER & BORRELEN

Iedere woensdag tot en met zaterdag is onze keuken van 17.00 uur tot 22.00 uur geopend. Op onze kaart vind u voor ieder wat wils: van onbeperkt spareribs tot onbeperkt kaasfondue, een tomahawk steak van de hotstone of onze vegetarische topper: gado gado. Onze menukaart vind u hier. Verder kunt u alle andere dagen vanaf 20.00 uur bij ons terecht om te komen borrelen. Wij schenken kwalitatieve huiswijnen, verschillende speciaalbieren van het vat of fles en een selectie aan cocktails.
 
Groepsarrangement vanaf 8 personen: Keuze uit onze onbeperkt gerechten inclusief bier, fris of wijn gedurende twee uur voor maar 34,50 p.p.! Reserveren voor dit arrangement kan uitsluitend via info@grandcafedevrienden.nl
 

STUDENTENAVONDEN

Op donderdag en zondag hebben wij speciale avonden voor studenten en sportverenigingen onder leiding van de beste feest DJ's. Op dinsdag zijn alle shots tot 01.00 uur slechts €1,50 en op woensdag mag je dobbelen tussen 22.00 uur en 00.00 uur!

HORECA STAP AVOND

Iedere maandag is dé horeca stapavond van Utrecht bij De Vrienden, met biertjes voor slechts €1,90 en de plaatjes en gekkigheid van Feest DJ Mikey! Iedere eerste maandag van de maand pakken we extra uit met diverse acties en een optreden van De Jongens Van Je Weet Wel.

ZAALHUUR

Bij ons kunt ook reserveren voor borrels of besloten zaalhuur van 10 tot 200 personen. Neem contact met ons op voor meer informatie.