Grand Café De Vrienden
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
030 238 2421

Grand Café De Vrienden | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Jaaa, het seizoen is weer van start dus de gezelligste hockeyzondagen van Utrecht zijn ook weer terug bij De Vrienden! Samen met USHC gaan we weer metertjes knallen voor maar €13,50! Tot vanavond!

 
 

Elke donderdag onbeperkt spareribs voor €14,50!! Spicy of sweet geserveerd met friet en salade. Dus, wat eet jij vanavond😏? Check ons ook op Instagram: “Etenbijgrandcafedevrienden”

 
 

7 Dagen per week geopend, alleen vanavond NIET.. Want wij hebben ons jaarlijkse personeelsuitje🎉🍻! Morgen vanaf 22.00u staan wij weer voor jullie klaar met de koudste biertjes, lekkerste hitjes en heel veel gezelligheid👏🏼😄!

 
 

De tickets voor morgen gaan hard! Met wie ga jij de titel pakken? http://bit.ly/2jrx1FF

 
 

Horecatijgers van Utrecht opgelet! 👀Onze toppers Christel en Ruben zijn NU onderweg om de VIP-tickets voor de Horeca Monday Pink Party aanstaande maandag uit te delen! 🎀💖💅🏻 Wil je als horecazaak deze ook ontvangen, stuur ons dan gerust een berichtje 🙌🏻🎉.

 
 

U.S.R. "Triton" wederom de tweede plek bij de Varsity.. Gelukkig één troost: De Vrienden is vanaf 20.00 uur geopend met twee zalen! Één groot feest gegarandeerd met DJ BARRY!

 
 

🌸🐣🐰🐣🐰🐣🐰🌸 Aanstaande maandag: Foute Paas party in de Vrienden! Met onder andere: - Dj Mikey! - Speciale paasshotjes voor €2,- - Bier voor €1,90! - En heeeel veel gezelligheid! 🌼RAAD EN WIN🌼 Raad jij hoeveel paaseitjes er in de glazen op de foto zitten? Dan is de doos Flügel maandag voor jou!🎉🎉 Laat je antwoord achter in een reactie en als jij het goede antwoord hebt is de doos van jou! Tag je vrienden en raad allemaal mee! #extrakans 🎁🎁 Spelregels: - Maximaal 1 antwoord per persoon. - De persoon die het aantal weet of er dichtst bij zit wint. - Bij meerdere goede antwoorden wordt er geloot. - Maandag 2 april om 19.00 uur maken wij de winnaar bekend.

 
 

WHO LET THE DUCK OUT?! Vanavond Horeca Stapavond “Flügelparty!”🎉 Met De Jongens Van Je Weet Wel, FeestDJ Mikey en héél veel Flügel!! Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

Maandag is het weer Horeca Stapavond, ditmaal de grote “Flügelparty”🎉! Ons promoteam gaat vanavond op stap om de VIP tickets uit te delen bij alle horeca zaken in de binnenstad. Zien we je zo😄?

 
 

Vanavond kun je weer DOBBELEN!! Gooi je tussen 22.00-00.00uur 2, 4 of 6? Dan is je hele bestelling GRATIS🎉! Wie neem jij mee?

 
 

De week is doormidden, dus bijna WEEKEND🎉!

 
 

Met wie ga jij het weekend inluiden🎉? Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

Neem je date vanavond mee voor een romantisch potje dobbelen😍! Geen date? Suze ook nog niet😏! Tot vanavond, tot in De Vrienden🎉!

 
 

Begin je week goed in De Vrienden🎉! Samen met de altijd vrolijke FeestDJ Mikey en onze toppers Nicole, Marein, Stan, Suze & Joost! Vaasjes en fluitjes zijn de hele avond slechts €1,90🍻 Dus, tot zo! Tot in De Vrienden🙌🏼!

 
 

7 Dagen per week feest🎉! Dus; tot vanavond, tot in De Vrienden🙌🏼🍻!

 
 

Ons promoteam Stan & Tess komen alvast in de tropische sferen buiten op de Nobelstraat en laten zich niet wegjagen door een beetje regen🏝. Ze hebben een tafel vol Cuba Libre’s van Bacardi Carta Oro, genoeg om de horecatijgers van Utrecht er ook een te geven😄! Daarom komen ze NU de stad in en brengen ze VIP-tickets bij alle zaken in de binnenstad. Wie moeten ze zeker niet vergeten?

 
 

Nieuw bij De Vrienden! Wie neem jij mee?

 
 

Wie neem jij mee vanavond?😄

 
 

Tot vanavond, tot in De Vrienden🎉!

 
 

Stan en Rosalie staan samen met onze andere toppers (en niet te vergeten the one en only FeestDJ Mikey) ook vanavond weer klaar met de lekkerste shotjes, beste dansmoves en heerlijkste biertjes voor slechts €1,90🍺! Kom jij ook? Tot vanavond, tot in De Vrienden🙌🏼!!

 
 

Nog geen eetplannen voor vanavond? Kom lekker bij ons eten! Bijvoorbeeld onze “Salade van het moment”; gerookte eendenborst met verse vijgen, mesclun sla en mosterdvinaigrette. Natuurlijk kun je ook zelf de chef uithangen met de Hotstone of genieten van een van onze andere gerechten van de kaart. #etenbijdevrienden

 
 

🎄🎅🏼 Vier je Kerst bij De Vrienden🎅🏼🎄 Wij zijn alle Feestdagen gewoon geopend en Tweede Kerstdag is ook ons restaurant geopend. Er zijn nog tafeltjes vrij, dus reserveer snel via onze website! #7dagenperweekfeest #vierjekerstbijdevrienden

 
 

Vanavond ALLE shots voor €1,50 tot 01.00uur👏🏼😄!! Mogen wij even aan je voorstellen Suze Faber; ze is dol op shots, werkt toevallig vanavond en is vandaag jarig🎈!! Kom jij met haar een shotje drinken? Tot vanavond, tot in De Vrienden🙌🏼!

 
 

Vanavond, zoals elke maandag; 🔸 FeestDJ Mikey voor de beste hitjes🎊 🔸 Bier voor slechts €1,80🍺 🔸 2 zalen open, dus extra veel feest💃🏼 Bijzijn is meemaken, be there or be ⏹ Tot vanavond, tot in De Vrienden!!

 
 

Aan alle mooie tijden komt een eind, helaas gaat Theon vanavond afscheid van ons nemen😢. Vanwege de laatste en belangrijke loodjes op z’n studie en stage heeft hij de keuze gemaakt om na 2 jaar bij ons te stoppen. Wij gaan hem heel erg missen😞!! Van 00.00-01.00u kun je hem nog bewonderen achter de (nieuwe) bar en daarna begint z’n afscheidsfeestje waar jij ook bij kunt zijn!👋🏼🍺 Tot vanavond, tot in De Vrienden!