Grand Café De Vrienden Het leukste grand café van Utrecht waar je elke dag gezellig kunt borrelen, feesten en woensdag t/m zaterdag lekker een hapje kunt eten. In het weekend (alleen 21+) gaat het dak er helemaal af met De Jongens Van Je Weet Wel!
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
0302382421

Grand Café De Vrienden | Foto's | Mobile Uploads

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Met wie ga jij het weekend inluiden🎉? Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

Neem je date vanavond mee voor een romantisch potje dobbelen😍! Geen date? Suze ook nog niet😏! Tot vanavond, tot in De Vrienden🎉!

 
 

Begin je week goed in De Vrienden🎉! Samen met de altijd vrolijke FeestDJ Mikey en onze toppers Nicole, Marein, Stan, Suze & Joost! Vaasjes en fluitjes zijn de hele avond slechts €1,90🍻 Dus, tot zo! Tot in De Vrienden🙌🏼!

 
 

7 Dagen per week feest🎉! Dus; tot vanavond, tot in De Vrienden🙌🏼🍻!

 
 

Ons promoteam Stan & Tess komen alvast in de tropische sferen buiten op de Nobelstraat en laten zich niet wegjagen door een beetje regen🏝. Ze hebben een tafel vol Cuba Libre’s van Bacardi Carta Oro, genoeg om de horecatijgers van Utrecht er ook een te geven😄! Daarom komen ze NU de stad in en brengen ze VIP-tickets bij alle zaken in de binnenstad. Wie moeten ze zeker niet vergeten?

 
 

Nieuw bij De Vrienden! Wie neem jij mee?

 
 

Wie neem jij mee vanavond?😄

 
 

Tot vanavond, tot in De Vrienden🎉!

 
 

Stan en Rosalie staan samen met onze andere toppers (en niet te vergeten the one en only FeestDJ Mikey) ook vanavond weer klaar met de lekkerste shotjes, beste dansmoves en heerlijkste biertjes voor slechts €1,90🍺! Kom jij ook? Tot vanavond, tot in De Vrienden🙌🏼!!

 
 

Nog geen eetplannen voor vanavond? Kom lekker bij ons eten! Bijvoorbeeld onze “Salade van het moment”; gerookte eendenborst met verse vijgen, mesclun sla en mosterdvinaigrette. Natuurlijk kun je ook zelf de chef uithangen met de Hotstone of genieten van een van onze andere gerechten van de kaart. #etenbijdevrienden

 
 

🎄🎅🏼 Vier je Kerst bij De Vrienden🎅🏼🎄 Wij zijn alle Feestdagen gewoon geopend en Tweede Kerstdag is ook ons restaurant geopend. Er zijn nog tafeltjes vrij, dus reserveer snel via onze website! #7dagenperweekfeest #vierjekerstbijdevrienden

 
 

Vanavond ALLE shots voor €1,50 tot 01.00uur👏🏼😄!! Mogen wij even aan je voorstellen Suze Faber; ze is dol op shots, werkt toevallig vanavond en is vandaag jarig🎈!! Kom jij met haar een shotje drinken? Tot vanavond, tot in De Vrienden🙌🏼!

 
 

Vanavond, zoals elke maandag; 🔸 FeestDJ Mikey voor de beste hitjes🎊 🔸 Bier voor slechts €1,80🍺 🔸 2 zalen open, dus extra veel feest💃🏼 Bijzijn is meemaken, be there or be ⏹ Tot vanavond, tot in De Vrienden!!

 
 

Aan alle mooie tijden komt een eind, helaas gaat Theon vanavond afscheid van ons nemen😢. Vanwege de laatste en belangrijke loodjes op z’n studie en stage heeft hij de keuze gemaakt om na 2 jaar bij ons te stoppen. Wij gaan hem heel erg missen😞!! Van 00.00-01.00u kun je hem nog bewonderen achter de (nieuwe) bar en daarna begint z’n afscheidsfeestje waar jij ook bij kunt zijn!👋🏼🍺 Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

Vanavond Horeca Stapavond 🔥Fireman🔥 🔺 De Jongens Van Je Weet Wel 🔺 Feest DJ Mikey 🔺 De beste Fireman acties en give-aways👨🏼‍🚒 🔺 Bier voor slechts €1,80 🔺 2 zalen open 🔺 Onze eigen feestende en tappende brandjes blussers; Christel, Stan, Theon, Jasper, Nicole, Jur & Dusan Tot vanavond, tot in De Vrienden🚒! #barstaffchallenge #firemanshot

 
 

🚨Klein probleempje bij de drukker, daarom willen we jullie deze maand digitaal uitnodigen voor onze maandelijkse Horeca Stapavond voor komende maandag 4 december! Ditmaal staat Fireman in de spotlights🔥. Omdat jullie ons promoteam Tessel & Theon hebben moeten missen deze week, verloten we dit unieke Fireman collectors item onder alle brandjes blussers van de Utrechtse Horeca. Vertel ons met wie jij aanstaande maandag erbij bent en wie weet is deze Firemanfles van jou!! Tot maandag, tot in De Vrienden🚒! #firemanbarstaffchallenge #firemanshot

 
 

Yeehees! Wij zijn in de running om Firemanstation van ‘t jaar te worden!! Dus alle brandweermannen en brandweervrouwen van Utrecht melden🚨🚒!! #firemanbarstaffchallenge

 
 

NEEE, dat meen je niet! Vanavond, de héle avond, bier voor slechts €1,80🍺!! Dat samen met de lekkerste hitjes van FeestDJ Mikey en natuurlijk onze gezelligste Crew🎊! Tot vanavond, tot in De Vrienden🍻!

 
 

Halleluja! Vanavond is, zoals elke maandag, het bier slechts €1,80🍺!! Tot straks, tot in De Vrienden!

 
 

WEEKEND👏🏼😄!! Hoeveel bier ga jij vanavond aan de bar bestellen? #themorethebetter #dekaterkomtlater Tot vanavond, tot in De Vrienden🍻!

 
 

Lekker als voorgerecht of voor de kleine trek; de Garnalencocktail😍! Met roze garnalen, gin, avocado en frisse groene appel🍏. Jammie! Onze keuken is donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 17.00-21.00uur. #etenbijDeVrienden

 
 

Vanaf dag 1 van De Vrienden was Jurgen Woutersen erbij, maar helaas gaat hij ons vandaag na 2 jaar verlaten😢. Wil jij hem nog 1x zien shinen achter de bar? Kom dan vanavond langs en proost op z’n laatste avond🍻! Tot vanavond, tot in De Vrienden🙌🏼!

 
 

Onze Zalmtartaar, met limoenmayo en mierikswortel, is in een nieuw jasje gestoken. Kom jij hem vanavond proeven? Onze keuken is iedere donderdag, vrijdag en zaterdag van 17.00-21.00uur geopend.

 
 

Theon & Tessel oefenen alvast met vlaggetjes ophangen, want aanstaande maandag bestaan we 2 jaar🎈!! Vanavond komen ze de entreetickets weer uitdelen. Dit super leuke feestje gaan we samen vieren met Schrobbelèr, Mikey, De Jongens Van Je Weet Wel en met jou toch😄?

 
 

🚨Het Fireman shot apparaat staat al koelen, met wie moet jij hoognodig een ijskoude Fireman drinken? Vanavond zijn ALLE shots tot 01.00uur €1,50👏🏼😄! Tot vanavond, tot in De Vrienden🚨!