Grand Café De Vrienden
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
030 238 2421

Grand Café De Vrienden | Foto's | Timeline Photos

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Tag de beer pong koning(in) van Utrecht! 👑 Nog twee nachtjes slapen en dan gaat het gebeuren: de start van het maandelijkse beer pong event in Utrecht bij Grand Café De Vrienden! 🍻 Haal tickets, zet jezelf op aanwezig, en verover jouw plek op de ranglijst! 🏆 Wij hebben er zin in! 🔥🔥🔥 http://bit.ly/2jrx1FF

 
 

Gezocht: dé beer pong koning(in) van Utrecht! 👑 20 mei start het maandelijkse beer pong event in Grand Café De Vrienden! Voor maar €5,- speel je gegarandeerd drie potjes. Het bier is inbegrepen! 🍻 Met wie ga jij dit toernooi winnen? Taggen maar! 🏆 http://bit.ly/2jrx1FF

 
 

Met wie van jouw vrienden kom jij vanavond een shotje drinken?🎉

 
 

Wil jij komen werken in HET gezelligste Grand Café van Utrecht? En ben je niet vies van hard werken en een goed feestje tot in de vroege ochtend? Solliciteer dan NU! We zijn opzoek naar: 🔸 Bartenders 🔸 Runners Mail snel je C.V. + motivatie naar info@grandcafedevrienden.nl en misschien tot snel, tot in De Vrienden!

 
 

Met wie kom jij vanavond een shotje drinken🎉?

 
 

Dit wil je niet missen! Vanavond DJ Maarten & Sax 🎷! In de andere zaal spelen De Jongens Van Je Weet Wel, zoals elk weekend, alles wat jij wilt horen🎹🎤 ! Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

💥Nieuw💥 Every Wednesday Night Steak Stone Night! Je kunt vanaf vandaag iedere woensdag genieten van onze Australische rumpsteak op de hotstone samen met een kleine salade, kruidenboter en dagverse frieten voor slechts €10,-! Reserveer snel via onze website.

 
 

🔸Werken bij De Vrienden🔸 Wil jij komen werken in HET gezelligste Grand Café van Utrecht? En ben je niet vies van hard werken en een goed feestje tot in de vroege ochtend? Solliciteer dan NU! We zijn opzoek naar: 🎉 Knettergekke bartenders met aantoonbare ervaring in de horeca 💻 Gezellige kassameisjes/jongens (vrijdag en zaterdag nacht) 🍽 Enthousiaste keukenhulp/afwassers (woe-za, voor de avonden) Mail snel je c.v. + motivatie naar tessel@grandcafedevrienden.nl en misschien tot snel, tot in De Vrienden!

 
 

🚨SFEERMAKERS GEZOCHT🚨 Wil jij komen werken in HET gezelligste danscafé van Utrecht? En ben je niet vies van hard werken en een goed feestje tot in de vroege ochtend? Solliciteer dan NU👏🏼😄! We zijn opzoek naar: 🔸 Knettergekke bartenders met aantoonbare ervaring in de horeca 🔸 Gezellige kassameisjes/jongens (vrijdag en zaterdag nacht) Mail snel je c.v. + motivatie naar tessel@grandcafedevrienden.nl en misschien tot snel!

 
 

Vanavond is het weer tijd voor de maandelijkse Horeca Stapavond🎊! Dit maal samen met Jägermeister! Neem je entreeticket mee en ontvang bij inwisseling een unieke Jägermeister cocktail🍹. Natuurlijk zijn De Jongens Van Je Weet Wel en Feest DJ Mikey ook van de partij en is het bier, zoals iedere maandag, slechts €1,80. De hele avond👏🏼😄! Tot vanavond, tot in de Vrienden!

 
 

SFEERMAKERS GEZOCHT! Wil jij komen werken in hét gezelligste danscafé van Utrecht? En ben je niet vies van hard werken en een goed feestje tot in de vroege ochtend? Solliciteer dan NU! We zijn opzoek naar: - Knettergekke bartenders met aantoonbare ervaring in de horeca - Runners voor supersnelle ondersteuning van de bar - Gezellige garderobe medewerkers - Leergierige keukenhulp voor in onze splinternieuwe keuken Mail snel je c.v. + motivatie naar info@grandcafedevrienden.nl en misschien tot gauw!

 
 

Ons promoteam gaat vanavond weer langs alle horecazaken om de entreetickets uit te delen voor de Horeca Stapavond van komende maandag samen met Boswandeling!🎊 Welke horecazaak moeten ze zeker niet overslaan?

 
 

Jij vraagt, zij spelen! Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 23.00u live piano entertainment in De Vrienden van De Jongens Van Je Weet Wel! Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

Yeeey, vanavond bij aankoop van 2 Jillz een gratis canvas tas👜! Daarnaast is het natuurlijk gewoon woensdag dus lekker dobbelen van 22.00-00.00u, 2 zalen open en ons enthousiaste topteam is er weer klaar voor vanavond met o.a. Jurgen Woutersen, Romany Jonkers, Suze Faber, Jan Dorlijn & Theon Stikvoort🎊! Tot vanavond, tot in De Vrienden!🍏

 
 

Proost! Tot 01.00u zijn ALLE shots slechts €1,50👏🏼😄 Vanavond hebben we beide zalen weer geopend, dus ruimte genoeg voor al je dansjes💃🏼 Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

Goed begin van je week🍻! Met onze toppers achter de tap Ruben Boesveld, Jurgen Woutersen & Maureen Katarina en zoals iedere maandag, bekend in buiten- en binnenland, hitjeskanon FeestDJ Mikey!!👏🏼😄 Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

• VANAVOND • - 2 zalen open, dus dubbel feest🎊! - Live piano entertainment van De Jongens Van Je Weet Wel (jij bepaalt wat ze spelen!) - De lekkerste hitjes van DJ Stayfan🎉! - Ons enthousiaste topteam wat er nu al zin in heeft 👏🏼😄 Tot vanavond, tot in De Vrienden🍻!

 
 

YES! Vanavond zijn beide zalen open, dus dubbel zoveel feest🎊🍻!! Muziek van hitjeskanon DJ Bart en tussen 22.00-00.00u kun je je geluk beproeven tijdens het wekelijkse dobbelen🎲 Tot vanavond, tot in De Vrienden!🙌🏼

 
 

Ze zaten net nog rustig te genieten van hun Brand Lentebockjes... Maar, ze zijn NU de stad in om de entreetickets voor komende maandag weer te bezorgen bij alle horecazaken!😄👏🏼 Aanstaande maandag is het weer de eerste van de maand en dus; Horeca Stapavond!! Dit maal `De Vrienden Brand Speciaalbier van de tap` editie!🍺🍻 Kijk in het evenement voor meer info! Tot dan, tot in De Vrienden!🍻

 
 

Ons Bier van het Moment is de Brand Lentebock. De magische geur van het voorjaar, frisse smaak van Saazer hop. Heerlijk die lente!

 
 

Horeca Beach Volley Team van De Vrienden!🏆🏐🍻 Helaas niet gewonnen, maar dat mag de pret niet drukken! #gavoorgoud #goudenrakkers

 
 

• Secreto Ibérico • Onze nieuwe Stone Special is dit maal een bijzondere, namelijk de Secreto Ibérico. De Secreto (Spaans voor `geheim`) is de strook vlees die zich tussen de vette delen van de buik bevindt en dat is ook wat zijn authenticiteit bepaalt. Het hoge niveau van opgehoopte vetten draagt ertoe bij dat de secreto rosé van kleur wordt en een zijdeachtige en gladde textuur verkrijgt die bij andere dieren onvoorstelbaar zouden zijn. Deze snit is uniek voor het Iberico varken. Een zeer goed bewaard geheim uit de Spaanse keuken. En nu bij ons tijdelijk op de kaart!

 
 

Het is veuls te warm voor een goede promofoto, maar ons promoteam komt NU de stad in om de entreetickets uit te delen bij de horecazaken voor maandag 5 juni Horeca Stapavond `Jillz & Pils` bij GC De Vrienden🍻!!

 
 

• DAG VRIENDJES 😢 • Helaas gaat onze barman Stan De Vrienden een paar maanden inruilen voor een bar in het altijd zonnige Albufeira☀️🏝 Vanavond is z`n laatste avond bij ons achter de tap. Wij zijn klaar voor een legendarische avond samen met FeestDJ Mikey!! Ben je er ook bij😄?

 
 

Een goed begin van je stapavond begint natuurlijk met een goede bodem! Iedere donderdag, vrijdag en zaterdag is onze keuken geopend van 17.00-21.00uur.