Grand Café De Vrienden
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
030 238 2421

Grand Café De Vrienden | Foto's | Timeline Photos

Klik op een foto om de viewer te openen

 

Friyaaay! Dat wordt weer zuipen vanavond🍻🎉! Van 22.00-23.00u 10 BIER VOOR 10 PIEK🤩!!

 
 

Lekker met de meiden🎉🎶! Zorg dat je er op tijd bij bent vanavond, want van 22.00-23.00u 10 BIER VOOR 10 PIEK🍻!!

 
 

Houd die foute truien maar aan na je Kerstdiner of trek hem uit de kast, want vanavond hebben wij “Het Foute Kersttruien Feest”🎅🏼🤩! Wie heeft de foutste?!

 
 

10 BIER VOOR 10 PIEK🍺! Say whuut😳?! Jaaa, elke vrijdag & zaterdagavond tussen 22.00-23.00u! Dus tot zo, tot in De Vrienden👋🏼😄🍻!!

 
 

Je Kerstvakantie goed inluiden? Zorg dan dat je vanavond op tijd bij De Vrienden bent, want tussen 22.00-23.00 is het “10 BIER VOOR 10 PIEK”!! Trek je collega’s mee van de Kerstborrels en let’s drink some beers🤩🍻!

 
 

Lekker begin van je weekend; 10 BIER VOOR 10 PIEK! Elke vrijdag & zaterdag tussen 22.00-23.00u. Proost🍻!

 
 

TGIF🙏🏼🎉!! Begin je weekend goed met “10 bier voor 10 piek!”, vanavond tussen 22.00-23.00u. Proost🍻!

 
 

Bij ons is het 7 dagen per week FEEST🎉🍻! Wanneer zien we jou deze week🤩?

 
 

🍺PROOST🍺

 
 

Altijd al achter de bar willen staan in het gezelligste Grand Café van Utrecht? Pak NU je kans! Mail je CV & motivatie naar info@grandcafedevrienden.nl

 
 

Pak Je Avond🤩! Vanavond beginnen we met Dobbelen tussen 22.00-00.00u en daarna wordt de tent op z’n kop gezet met een dik FAT feest met de Fatguys 🎉🍔!!

 
 

⏰IT’S SHOT O’CLOCK⏰ Vanavond ALLE shots voor maar €1,50 tot 01.00u! Tot vanavond, tot in De Vrienden🙌🏼!

 
 

🚨TE-TU, TE-TU🚨 Horecatijgers melden!! Vanavond Horeca Stapavond XL met De Jongens Van Je Weet Wel, FeestDJ Mikey en héél veel Fireman🔥! Don’t forget your ticket!

 
 

Beter kan jij je weekend niet beginnen🤩🎉! Proost Vrienden🍻!!

 
 

🍺HAPPY BLACK FRIDAY🍺

 
 

Tag de beer pong koning(in) van Utrecht! 👑 Nog twee nachtjes slapen en dan gaat het gebeuren: de start van het maandelijkse beer pong event in Utrecht bij Grand Café De Vrienden! 🍻 Haal tickets, zet jezelf op aanwezig, en verover jouw plek op de ranglijst! 🏆 Wij hebben er zin in! 🔥🔥🔥 http://bit.ly/2jrx1FF

 
 

Gezocht: dé beer pong koning(in) van Utrecht! 👑 20 mei start het maandelijkse beer pong event in Grand Café De Vrienden! Voor maar €5,- speel je gegarandeerd drie potjes. Het bier is inbegrepen! 🍻 Met wie ga jij dit toernooi winnen? Taggen maar! 🏆 http://bit.ly/2jrx1FF

 
 

Met wie van jouw vrienden kom jij vanavond een shotje drinken?🎉

 
 

Wil jij komen werken in HET gezelligste Grand Café van Utrecht? En ben je niet vies van hard werken en een goed feestje tot in de vroege ochtend? Solliciteer dan NU! We zijn opzoek naar: 🔸 Bartenders 🔸 Runners Mail snel je C.V. + motivatie naar info@grandcafedevrienden.nl en misschien tot snel, tot in De Vrienden!

 
 

Met wie kom jij vanavond een shotje drinken🎉?

 
 

Dit wil je niet missen! Vanavond DJ Maarten & Sax 🎷! In de andere zaal spelen De Jongens Van Je Weet Wel, zoals elk weekend, alles wat jij wilt horen🎹🎤 ! Tot vanavond, tot in De Vrienden!

 
 

💥Nieuw💥 Every Wednesday Night Steak Stone Night! Je kunt vanaf vandaag iedere woensdag genieten van onze Australische rumpsteak op de hotstone samen met een kleine salade, kruidenboter en dagverse frieten voor slechts €10,-! Reserveer snel via onze website.

 
 

🔸Werken bij De Vrienden🔸 Wil jij komen werken in HET gezelligste Grand Café van Utrecht? En ben je niet vies van hard werken en een goed feestje tot in de vroege ochtend? Solliciteer dan NU! We zijn opzoek naar: 🎉 Knettergekke bartenders met aantoonbare ervaring in de horeca 💻 Gezellige kassameisjes/jongens (vrijdag en zaterdag nacht) 🍽 Enthousiaste keukenhulp/afwassers (woe-za, voor de avonden) Mail snel je c.v. + motivatie naar tessel@grandcafedevrienden.nl en misschien tot snel, tot in De Vrienden!

 
 

🚨SFEERMAKERS GEZOCHT🚨 Wil jij komen werken in HET gezelligste danscafé van Utrecht? En ben je niet vies van hard werken en een goed feestje tot in de vroege ochtend? Solliciteer dan NU👏🏼😄! We zijn opzoek naar: 🔸 Knettergekke bartenders met aantoonbare ervaring in de horeca 🔸 Gezellige kassameisjes/jongens (vrijdag en zaterdag nacht) Mail snel je c.v. + motivatie naar tessel@grandcafedevrienden.nl en misschien tot snel!

 
 

Vanavond is het weer tijd voor de maandelijkse Horeca Stapavond🎊! Dit maal samen met Jägermeister! Neem je entreeticket mee en ontvang bij inwisseling een unieke Jägermeister cocktail🍹. Natuurlijk zijn De Jongens Van Je Weet Wel en Feest DJ Mikey ook van de partij en is het bier, zoals iedere maandag, slechts €1,80. De hele avond👏🏼😄! Tot vanavond, tot in de Vrienden!