Grand Café De Vrienden http://zitecraft.com/customer_backgrounds/4000/4639/3background_image.jpg
Nobelstraat 8 - 10 Utrecht Utrecht Netherlands
030 238 2421

Reviews

TripAdvisor® Traveler Reviews:

 Gebaseerd op 23 reviews
 Wrtite a review
 © TripAdvisor 2016
Enjoyed a good dinner with some friends. Afterwards we've stayed and enjoyed the live piano band. Great night!
Lees verder
Dennis B schreef op 10-09-2017
De Vrienden is in my opinion one of the best places to go out on Thursday, Friday, Saturday and Sunday night. I myself prefer the Thursday and Sunday nights. However on the Fridays and Saturdays...
Lees verder
Lennart M schreef op 29-05-2017
Had a really nice dinner here! The hotstone meals are really fun and the food is excellent! The entourage is designed as a typical Dutch brown café, which makes it really "gezellig". Prices are...
Lees verder
Emma U schreef op 14-04-2017
Afgelopen nacht (29-30 juni) ben ik mijn Dakine rugtas verloren incl. inhoud. De tas is donkerblauw met een zwarte bloemenprint, ik zou hem, en de inhoud, heel graag terug willen. Alstublieft een bericht sturen in het geval dat u hem heeft gevonden/perongeluk meegenomen!
Bernadette Dekkers schreef op 30-06-2018
Prima cafétje, maar mijn cafe tegenover is een stuk gezelliger!
Jan Van Ottum schreef op 12-06-2018
�zwarte jas kwijt � Gisteravond is mijn zwarte, leren, korte jas meegenomen door iemand anders. Ogenschijnlijk een meisje met krullen. Heb jij deze jas nu per ongeluk?? Stuur me even een berichtje. Ik wil hem graag terug, met name omdat er nog waardevolle spullen in de zakken zitten.
Robin Vergouwen schreef op 05-05-2018
Gisterenavond ben ik mijn jas kwijtgeraakt (lang, donkerblauw, G-Star), zou hem graag terug willen, heeft iemand hem meegenomen?
Roderick Tam schreef op 30-04-2018
ik ben gister mijn trui kwijtgeraakt, groene Nike trui met een geel logo. Heeft iemand die perongeluk meegenomen?
Jesse Padberg schreef op 02-04-2018
Heeft iemand toevallig vannacht mijn jas meegenomen? Het is een langere zwart met roodpaarse jas van het merk yessica, maat 38. Wie o wie?
Lynn Rovroy schreef op 29-03-2018
Zondagavond mijn jas kwijt geraakt en ik wil hem heel graag terug! Het is een halflange zwarte jas met capuchon en een bruin logo op de linkerarm! Als iemand mijn jas per ongeluk heeft meegenomen, laat het weten!!
Alet Meijer schreef op 13-03-2018
Vannacht is mijn jas meegenomen en het zou leuk zijn als iemand hem had. Het gaat om een grote donkerblauwe jas met grote zakken. Maat L. Er zitten grijze handschoenen en een zwarte muts in. Het is nogal koud, dus stel je hebt hem stuur dan een berichtje. Dankjewel
Teun Kerkhof schreef op 02-03-2018
Afgelopen dinsdag m'n jas kwijtgeraakt in De Vrienden. Het gaat om een lange donkergroene winter parka jas van Jack & Jones met capuchon en rits. Er zaten ook handschoenen in en een das. Hij lag meteen rechts als je binnenkomt onder de tafels bij de deur. Heeft iemand m per ongeluk meegenomen, stuur me dan aub een berichtje. Wil m heel graag terug.
Tjum Nijland schreef op 24-02-2018
Wie o wie heeft vannacht (per ongeluk) mijn geliefde beige Zara sjaal meegenomen? Hij lag voorin bij het raam.. Ik wil hem heel graag terug, om me door deze winterse kou heen te slepen! No hard feelings, ik heb waarschijnlijk jouw sjaal die op dezelfde plek lag dus we kunnen ruilen!
Eveline Jongbloed schreef op 23-02-2018
Gisternacht kwam ik mijn garderobebonnetje inleveren, maar toen was mijn jas weg. Per ongeluk aan iemand anders weg gegeven. Het was een zwarte wollige jas, met daarin mijn sleutelbos en handschoenen. Heeft iemand deze jas per ongeluk meegenomen?
Oda Beune schreef op 07-02-2018
Ik heb gister per ongeluk de verkeerde jas meegenomen. Het is een lange zwarte wollen jas met sleutels erin. Ik zal hem aan het eind van de middag bij de vrienden inleveren, dus daar kan hij dan worden opgehaald.
Sanne Veldhuijsen schreef op 07-02-2018
Gisteren thuis gekomen zonder jas. Iemand heeft denk ik de verkeerde meegenomen. Het gaat om een donkerblauwe lange herenjas. Er lag een donkerblauwe jas die leek op mijn jas, op dezelfde plek. Wie weet heb je de verkeerde meegenomen. Stuur me even een bericht, sleutels wil ik graag terug!
Ferry van Haarlem schreef op 26-01-2018
Hallo, Gisternacht (21-22 december) heeft iemand mijn jas meegenomen. Die zou ik heel graag terugwillen. Het is een lange zwarte jas van de Zara met rode binnenlijning en twee knoopjes. Bovendien zat er een grijze coltrui in en een paar sporthandschoentjes. Ik zou je heel erg dankbaar zijn als je hem terug zou kunnen geven, ben ook bereid hem op te halen. Stuur me maar een berichtje als je hem hebt.
Stijn de Jong schreef op 22-12-2017
Gisteren m’n jas ingeleverd bij jullie beveiligde garderobe met een vol pakje Camel erin. Krijg ik hem aan het einde van de avond terug zonder pakje Camel. Ik vraag waar mijn sigaretten zijn en de garderobeman weet direct waar het om gaat en komt terug met een halfleeg pakje. Beetje bijzonder dat je beveiligd je jas op kan hangen maar je sigaretten ondertussen opgerookt worden...
Mara Jongman schreef op 16-12-2017
Ik ben gisteren een beetje kut geweest, heb per ongeluk een verkeerde jas meegenomen. Met m'n dronken hoofd heb ik niet eens gezien dat het een vrouwenjas was. Hij is groen van het merk elvine en er zat lippenstift in plus sleutels. Stuur me even een berichtje als die jas van jou is. Kusjes
Thomas van der Meer schreef op 08-12-2017
Iemand een donkerblauwe lentejas en een grijze Eastpak rugzak gevonden afgelopen zaterdag? De tas en jas mag je houden maar zou wel graag de oordopjes van me S8 terug willen aangezien ik nu geen muziek kan luisteren en ik geen zin heb om nieuwe te kopen
Adil Nibou schreef op 28-11-2017
Ik heb gisteravond m’n jas verloren in de Vrienden, het gaat om een zwarte, lange wollen jas van de Zara. Dus als iemand deze per ongeluk heeft meegenomen, zou je dan me even een berichtje willen sturen? Alvast bedankt!!
Suzan Hofsink schreef op 08-11-2017
Heeft er iemand gisteren (4 november) een bos met sleutels gevonden? �
Joy de Kroes schreef op 05-11-2017
Gisteravond heb ik per ongeluk de verkeerde jas meegenomen. Het was een spijkerjasje met witte bondkraag van Levi's en in de jaszak zat een grote sleutelbos. Zelf heb ik precies zo'n jas, maar dan van het merk 'new look'. De spijkerjas en de sleutels heb ik weer bij de vrienden ingeleverd, dus die kun je daar ophalen! Zelf wil ik natuurlijk ook heel graag mijn jasje weer terug, dus ik hoop dat dat via deze weg gaat lukken. Alvast bedankt!!
Elsemarijn Leijenaar schreef op 24-10-2017
Hallo allemaal, ik ben gisteravond (18 okt) niet alleen mijn waardigheid, maar ook mijn voetbaltas kwijtgeraakt. Mijn jas die er bovenop lag heb ik wel gevonden, dus iemand moet hem per ongeluk mee naar huis genomen hebben. Het is een grote zwart met blauwe sporttas van het merk Hummel en er staat een nummer 9 op. Ik zou hem graag terughebben zodat ik zaterdag niet alleen in de 3e helft van waarde kan zijn. Mocht je hem hebben en geen zin hebben om mijn sportkleding te wassen, stuur me dan een berichtje! Zullen we een kratje bier of wat anders als beloning doen? Ik wil mijn spullen heel graag terug :)
Willem Castelijns schreef op 19-10-2017
Zondag (1 okt) is waarschijnlijk mijn jas verwisselt met die van iemand anders. Het gaat om een groene regenjas van de American Today maatje M, en ik heb nu een groene regenjas van Osaka, ook maatje M. Graag zou ik weer mijn eigen jas willen & de jas die ik nu heb teruggeven. Dus weet je toevallig van wie deze jas is en wie mijn jas heeft? Stuur me dan even een berichtje!
Roos Jansen schreef op 03-10-2017
4
Freek Bueno de Mesquita schreef op 27-09-2017